We gaan weer open op 13 februari 2022

Welkom in Christengemeente Elim

Iedere zondagochtend komen we bij elkaar om God te aanbidden, meer over Hem te leren en Zijn goedheid met elkaar te delen. Wel houden we de regels in acht die de overheid ons heeft gegeven met betrekking tot het coronavirus.

Dit zijn de regels;

*Vooraf even aanmelden ophttps://elimreeuwijk.nl/contact/#top

*We houden de afstand van 1,5 meter naar elkaar(Voor de kinderen niet van toepassing).

*Wanneer we het gebouw(De Regenboog) binnenkomen, desinfecteren we eerst onze handen(ook de kinderen) en dragen     we een mondkapje(vanaf 12 jaar).

*Wanneer we zitten mag het mondkapje af.

*Als gezin mag je gewoon naast elkaar zitten maar houden we wel de 1,5 meter afstand ten opzichte van de anderen in de zaal.

*Na de samenkomst maken we tijd om elkaar te ontmoeten met natuurlijk een kop koffie, thee of iets anders. Er is één persoon die koffie en thee schenkt, en je mag één voor één koffie of thee pakken(Dus niet met elkaar bij de koffietafel gaan staan). Voor kinderen onder de 12 jaar gelden deze regels niet.

Het lijkt allemaal erg ingewikkeld maar het is een advies van de overheid waar we ons aan willen houden. Daarnaast zijn we erg blij dat we elkaar wel kunnen ontmoeten dus dat vinden we een geweldige meerwaarde.

Welkom in Christengemeente Elim

Dus iedereen is van harte welkom om 10.00 uur in locatie; gebouw van basischool De Regenboog(greidweide 1,Reeuwijk).

Voor meer informatie neem contact op met Martien Kikkert Tel; +31622747441 https://elimreeuwijk.nl/contact/#top