Kom ook naar de Marriage Course – start medio maart

De Marriage Course gaat in de week van 20 maart van start. De exacte dag stellen we vast na overleg met de deelnemers. Tijdens de zeven avondjes uit krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Elke avond begint met een heerlijk diner voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders (of toffe video’s) ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.
De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.
De cursus kost € 10 per stel per avond. Daarvoor krijg je elke avond een diner voor twee, heerlijke koffie of thee, wat lekkers tijdens de avond en cursusmateriaal.
Ook tijd voor elkaar maken?  Meld je dan aan via onderstaande link of neem direct contact op met Arjan van Belle, 0623958748,https://elimreeuwijk.nl/contact/#to

Jullie zijn welkom op Einsteinstraat 12D , 2811EP, Reeuwijk.